الرئيسيةالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخولالتسجيل
&أهلا وسهلا بكم في منتديات همس &
&إذا واجهتك اي مشكلة في تفعيل العضوية فلا تقلق وانتظر تفعيل الإدارة لحسابك&
&يفرحنا تواجدكم في منتديات همس منتديات همس لكل موهوب &
& جميع مايطرح في منتديات همس يمثل وجهة نظر صاحبه ولايمثل وجهة نظر الإدارة &
لكل من لديه مواهب متعددة إختار قسمك المناسب وضع فيه موهبتك وسندعمك إضغط على هذا الرابط #إدارة_المنتدى http://hamos7799.koom.ma/vb/index.php?
حدد صورة :

شاطر | 
 

 عجينة العشر دقايق للمعجنات

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الفتاة ايميلي
مملكة @مشرفة مدينة الأسرة@ هـمس
مملكة @مشرفة  مدينة الأسرة@ هـمس
الفتاة ايميلي

انضممت للمنتدى : 26/04/2013
عدد المشاركات: : 51
تقييم المشاركات: : 21095
تقييم الأعضاء : : 11
الموقع : ♡~أم الدنيا~♡
الجنس: : انثى
My mms: :
مملكة همس


مُساهمةموضوع: عجينة العشر دقايق للمعجنات   الجمعة يناير 11, 2019 3:35 pm

عجينة العشر دقائق 
[size=40]للمعجنات  [/size]
[size=40]المقادير:[/size]
٣ كوب ماء  دافئ
7 كوب دقيق
2 ملعقة كبير خميرة مليانه
2 ملعقة كبير سكر
٢ ملعقة كبير ملح
٥ ملعقة كبير حليب بودرة
 ١ كوب زيت 
2 ملعقة كبيرة بيكنج

الطريقة:
نخلط التلات  أكواب  ماء  مع ثلاث  أكواب  دقيق
مع ملعقة الخميرة والسكر ملح والملح والحليب البودرة
 ونسيبهم عشر دقائق  في  مكان  دافي


بعد كدا ثم نضيف على  الخليط كوب الزيت ويخلط جيدا
ثم يضاف
في  طبق  تاني  نكون  خالطين 4 أكواب  الدقيق  مع البيكنج
وبعد كدا نضيفه  للخليط وينعجنوا كويس ثم تغطى العجينة ونسيبها ربع ساعة ثم تعجن مرة أخرى وتترك ربع ساعة أخرى

وتبدأ نشكل لأي شكل معجنات إنتم حابينها وتدهنوا الصينية الي هنرص فيها المعجنات شوية زيت ونوزعها عشان ماتلزقش وكمان عشان تتفرد العجينة بسهولة نحط شوية دقيق

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
عجينة العشر دقايق للمعجنات
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
.•:*¨`*:•. مملكة همس للموهوبين •:*¨`*:•. :: «°•.¸ المدن¸.•°» :: «°•.¸ مدينة حواء¸.•°» :: حي مطبخي عالمي-
انتقل الى: